torsdag, februar 09, 2006

Johans fredag

Da er det rett og slett Johan sin dag. Ikke fordi han nødvendigvis har fortjent det mer enn andre, men har man bursdag, så har man bursdag, sånn er det nå en gang. Denne gang er han 27. Et samlet, imaginært lagerpersonale har saumfart vårt rikholdige arkiv og kommet frem til noen bilder som illustrerer forandringens hårde hånd:vi noterer oss at den nåværende sveisen ser ut til å være så lik den originale at det ikke hadde vært nødvendig å fornye passet i 1995 og 2005. penger kunne vært spart.

Siden det er Johans dag, får han også lov til å velge ut noen bilder selv, og han kom raskt frem til at han gjerne ville ha ut noen lite flatterende bilder av eurytmister i fri, tåpelig utfoldelse, siden det i hans liv ytterst sjeldent finnes noe mer idiotisk og morsomt enn akkurat denne svært så pedagogisk/selvutviklende/fysisk fostrende formen for utfoldelse. Disse bildene er av svenske eurytmister:


Dere som svetter dere gjennom steinerskolen i flagrende gevanter i duse farger, dere som sliter linoleumet med tøflenes hvislende sysmfoni, vi føler med dere, hver og en. Hold ut! En dag er det over for slikt!

Ellers, helt til slutt, et seriøst øyeblikk, til mine venner der ute, måtte dere ha det godt hvor enn I er, eller ringe umiddelbart, så er jeg på vei, ut på gaten, på trikken, på bussen, toget eller flyet, hvad der kræves. Hele poenget med ambulansen, er at den er ambulerende!

Det er godt dere finnes!

Gratulerer med dagen, Johan!
(jo, takk så byr)