mandag, februar 13, 2006

Kropp Shop!

Har du noen gang våknet opp og ønsket at noen hadde rabletatovert deg i løpet av natten?
Skjer det ofte?
Mer enn tre ganger i måneden?
Har du fortalt noen om det?
Har du noen gang håpet at det hendte mens du var i Paris?

I så fall er dette din lykkedag.
(om du aldri har våknet opp og ønsket noe av det overforstående, er dette derimot en helt vanlig dag. Som en gjennomsnitts mandag.)

Lacktr slår i dag et (uventet & overraskende) slag for fransk annerledes-tattoo!

Dette betyr ikke at samtlige ansatte i Lacktr prpgnda (fiktive og reelle!) har/planlegger å få/stiller seg skeptisk til/åpen for fransk annerledes rable-tattoo. det betyr ingen ting som helst, bortsett fra at vi slår et slag for det. (som et opplysende eksempel kan man si at om Lacktr finner det for godt å feire utviklingen og fremgangen av den danske bøllehatt eller den amerikansk stetsonhatten, betyr det hverken a) at vi vil til Legoland, b)at vi vil til USA, c) at vi gjerne skulle brukt hatt oftere/helst sett at alle brukte hatt, alltid eller d) at vi inviterer alle til å bli med å se Brokeback Mountain. Det betyr bare at vi synes hatt er stas, der og da. Forvirrende? Sånn kan det være, innimellom er det aldeles umulig å forstå. Den ene dagen hatt, den neste dagen barhodet! Hva blir det neste? mustasje og monokkel!?

Når det er sagt, skal man ta seg en tur til paris og lenge har planlagt å gå til anskaffelse av ting og tang man ikke blir kvitt, slås det herved altså et slag for å ta seg en tur til hr. Yann.

Vi tar oss friheten av å smelle inn noen arbeidsprøver, uten å be om tillatelse (da vi antar at det ikke er nødvendig, i og med at det er en form for absurd reklame i dette, og da vi tar det fullstendig og abbsolutt for gitt at karen ikke snakker et eneste ord norsk!)

Lacktr skal forøvrig innom denne karen i april for å utøve håndskrift/litteratur på en kunde (lang historie...), og har, om noen skulle ha ønske om det, mulighet til å formidle kontakt med tha tattoo-guy, slik at man kan bli rablet på for en god slump franc.
Er man stiv i fransk kan man også rusle seg en tur inn på
www.yourmeatismine.com

here goes: