fredag, februar 24, 2006

Lacktr Prpgnda utlover dusør!

Lacktr har, i samarbeid med det nå nedlagte datterselskapet ART/NOART brukt godt og vel seks år på å få tak i en mp3-utgave av vår alles Wenche Myhres tyske schlager "Einsamer Boy". Vi må nå stikke pølseklypene i jorda og innse at vi ikke har fått det til. Vi har mislykkes. Til gjengjeld har vi funnet gigantiske mengder annen musikk i løpet av den samme tiden. men på samme måte som to oberster ikke gjør en general, blir heller ikke all verdens andre musikkfiler til Einsamer Boy. Kanskje har vi vært udugelige. Tiden vil vise.

I alle fall, Lacktr Prpgnda utlover derfor en dusør pålydende kr. 169 (et gavekort fra platekompaniet) til den som kan skaffe til veie denne forjettede sang.

Navnet på sporet er altså "Einsamer Boy". For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at vi ikke kommer til å utbetale dusøren for andre tyske hits Wenche Myhre har hatt, om enn aldri så store (vi er med andre ord ikke ute ette "Er hat ein knall rotes Gummiboot", "Flower Power", "Ein Sonntag im Bett", "Er steht im Tor" osv). Vær også oppmerksom på at Wenche Myhre går under tre dekknavn i Tyskland, disse er: "Wencke Myhre" (med frekk k i stedet for c") og "Die Wencke". For et fint lite essay (minimum 8000 tegn (dvs ikke 7999)) om hvorfor Tyskland har denne aversjonen mot å skrive Wenche m/ H og hvorfor Lacktr Prpgnda er ute etter denne låten (de to temaene må være sammenknyttet på et slags fornuftig vis før oppsummeringen i de siste linjene) tilbyr vi også en helt spesiell overraskelse laget av Lacktr Grphcs og Lacktr Audio.

Førstemann til mølla vinner, vi trenger bare en mp3-fil og har bare et gavekort å gi bort.
Vi gjør også oppmerksom på at filen må være i god stand, hvilket betyr at vi er ute etter studioinnspillingen, og at den ikke må være full av støy osv.

Vi vil selvsagt IKKE ha vinylsingelen (platespillerene våre er for tiden ute av drift), men slik så altså omslaget ut i sin tid:


Og vi gjør også oppmerksom på at vi ikke under noen omstendigheter er ute etter -

- "Det var en ding-dong rena rama sing-sang mini-mini flower-power dress", uannsett format og kvalitet!

Kontakt oss via adressen lacktrhq@gmail.com eller ta kontakt med denne johan hafrstad (eller hva han heter) via mail, tlf eller brevduer.

God jakt!