onsdag, februar 01, 2006

Ryktebørsen melder

Lacktr Prpgndas etteretningsavdeling har snappet opp dette oppslaget fra Gyldendal Forlags nettsider, hvor følgende meldes om sell-out despoten fra 2005, Johan Harstad:

"Johan Harstad brakdebuterte som romanforfatter i 05, og Buzz Aldrin, hva skjedde med deg i alt mylderet ble solgt til seks land: Frankrike, Tyskland, Nederland, Danmark, Sverige og Finland. I Tyskland ble det auksjon og en kontrakt på et sekssifret beløp ble inngått.
Harstad er også web-publisert i USA og antologisert hos Mondadori i Italia."

oooooh, web-publisert! USA! Oooooooh. Antologi! ooooooooh. Hei, mødrene våre er web-publiserte!

Vi merker oss også at hans eget forlag ikke en gang er i stand til å sitere boktittelen hans riktig, en gang. Kan forfatteren og forleggerne egentlig tygge tyggegummi og gå samtidig?

Et italiensk og et russisk forlag skal også være interessert, særlig hvis de får en betydelig kortere versjon, ettersom det ble meldt om plutselige anfall av narkolepsi rundt side 300.

oooooooooh! web-publisert!Bildet er tatt av et overvåkningskamera i Bloomingdales, hvor Harstad i følge etteretningen oppholder seg store deler avv dagen, mens han mumler rumenske vampyrfraser til seg selv, og innimellom utbryter: ai ai ai!

Jajamensan.