torsdag, mars 09, 2006

Vinteren er avblåst: SNØSUGING!

Lacktr Prpgnda slår som kjent et slag for dette og hint, og i dag slår vi kanskje et av de største slagene så langt i år, for den gode sak: SNØSUGING.

De eminente Lacktr Prpgnda-venner Geir Henning Hopland og Vidar Magnussen har tatt skjeen fra munnen og begitt seg ut i Oslo i ekte Sysofos-stil, for å redde byen fra å begraves i snø, og bedre fremkommeligheten for hunder, gamle damer og ellers andre som må steder.


I en kommentar uttaler Hopland: "Vi er lei av snø i Oslos gater. Derfor oppfordrer vi aller Oslos borgere til å ta støvsugeren med utendørs og starte oppsuging av årets snø."Dokumentasjon av arbeidet er selvsagt viktig, og det skader heller ikke saken om dokumentasjonen får et anstrøk av fransk film fra 70-tallet.


Magnussen er noe mer skeptisk i sin uttalelse etter første økt: "Prosjektet mislykkes…. fremdeles snø. Litt krise egentlig. Hadde høye forhåpninger."

Vi i Lacktr har for et øyeblikk lagt ned "Dagbog fra Dogville"-boken og benket oss foran vinduene, i håp om å få et glimt av snøsugerne som forhåpentligvis snart dukker opp i denne delen av byen og redder oss ut i våren!

Det applauderes over en lav sko!

Geir Henning er for øyeblikket NRK-mann og vil etter all sannsynlighet spillefilmdebutere om ikke så alt for lenge, og Vidar er skuespiller og vil etter all sannsynlighet få sitt store gjennombrudd om ikke så alt for lenge. hvorvidt de to tingene henger sammen, skal vi ikke uttale oss om. Snøsugeren er ukjent for oss, og vi vet ingenting om den, ut over at den har relativt stor effekt. Den suger like mye snø som watt.

Få våren i gang, bli en snøsuger, du også!