lørdag, april 01, 2006

LACKTR på tur (igjen)


Flere av LACKTRs medarbeidere legger igjen ut på tur, denne gang en tolv dagers ekspedisjon til Paris og seminaret "101 årsaker til at bogskinke ikke er en naturlig ingrediens i bløtkaker". Da dette er et meget populært seminar, har det desverre ikke vært anledning for alle LACKTRs interesserte arbeidere å få plass (seminaret har et tak på 4 deltagere). De øvrige har dermed blitt påmeldt det vel så aktuelle crossover-seminaret "Teoretisk lafting på gammelt vis / Olsenbanden dekonstruert". Vår gode medhjelper Johan Hurrastadt (eller hva han heter) blir også med oss på turen, da han skal delta på forskjellige arrangementer i byen og omegn i forbindelse med lanseringen av den franske utgaven av sin novellesamling "Ambulanse". Hurrastadt vil de første dagene være sammen med representanter for Gyldendal, hans franske forlag Gaia, samt en håndfull andre norske forfattere, før disse forlater åstedet og Horastad fortsetter sin rundreise og opplesninger i Paris. Han skal også følge sin franske forlegger til en tatovør som skal få seg en autentisk Ambulanse-tattoo (se for øvrig innlegget Kropp Shop fra 13. feb), og går dermed i sin helhet glipp av både det ene og det andre seminaret! Han om det...

Det vil dermed muligens bli noe stille her i de nærmeste ukene. Med mindre også Frankrike har fått internett...Da kan det fort bli plutselige oppdateringer.

For raskere og mer effektivt å kunne manøvrere seg gjennom de parisiske gater i rushtrafikk, blir alle LACKTRs medarbeidere utstyrt med hver sin ipod bestående av albumet "Killing Zoe" fra de eminente herrene i:


Have spacesuit, will travel!