torsdag, april 20, 2006

Lacktr slår et slag!


(Tom Cruise og Katie Holmes er så glade at. Fyren nederst til venstre er mr Cruise´ livvakt, Ben Hur.)

Lacktr slår i dag et slag for selveste tom Cruise, om ikke annet fordi noen må gjøre det! Det virker som om fyren roter det mer til for seg selv for hver dag som går, med intrikate spøker om morkakeeting og navlestrengfortæring og hopping i sofaer og det ene med det andre.

Det den fyren trenger er en ferie!

Lacktr Edctn har, via vår compadre Maria, også mottatt enestående informasjon om årsaken til at Tom Cruise´s sexliv stadig når nye höjdare. Det viser seg at at herr Cruise har omformet sitt forhold til Katie Homes til en slags stadig ekspanderende bedrift, og vi bringer herved oppskriften videre til alle som lurer på hva hemmeligheten er:

"Det fysiske resultatet er et bi-produkt av suksessfull samhandling."

Det kan dermed late til at han har gått bort fra sitt tidligere program, slik vi kjenner det fra kurset han holdt i pt andersons magnolia:

Women. Do you think they're your friends? They're not your friends. Do you really think she'll be there when things go bad? Huh? When things go wrong? You think again. Fucking Denise. Denise the piece. Oh, you're gonna give me that cherry pie sweet mama baby!

Lacktr tar ansvar og kjører vanilla sky en ekstra runde i dag...
Og med det var dagens unødvendige innlegg utført.