mandag, mai 29, 2006

LACKTR INFORMERER

Vi i LACKTR kaster oss på kalaset og formidler de enestående resultatene fra dagens utgave av Dagbladet, i og med at vi regner oss selv som bekjente av Johan Hysjda (eller hva han heter) som altså er forfatter. Og forfattere, er altså, i vinden. Som det så fint heter.

Vi bringer disse to informative stykkene gladmelding:

1.
(Dagbladet.no): I en ny undersøkelse fra Vi i villa kommer det fram at nye naboer med bakgrunn fra reality-serier er lite ønsket i norske nabolag. Bare en prosent av de som ble spurt ønsket realitykjendisene velkommen i strøket. Forfattere, derimot, det vil alle ha.

Og i undersøkelsen over nordmenns drømmeyrker:

2.
20 PÅ TOPP:
1 Flyger/ Pilot
2 Forfatter
3 Lærer/ Lektor o.l.
4 Advokat/ Jurist
5 Lege
6 Lederstilling
7 Sykepleier
8 Journalist
9 Interiørarkitekt/ Interiørdesign
10 Selvstendig næringsdrivende
11 Forsker/ Forskningsarbeid
12 Ingeniør
13 Reiseleder
14 Gartner
15 Pensjonist
16 Skuespiller
17 Arkitekt
18 Musiker
19 Politi
20 Psykolog

Vi mente det ville være naturlig med et bilde av Johan Hysjda (eller hva han heter) her, men han var dessverre opptatt med å grassere i hummer og hvitvin på tidspunktet, og var ikke tilsnakkendes. Derfor har vi valgt å gå for "the next best thing", som det heter, som er denne karen:(Dette er Sten Sture Skaldeman. Han er forfatter så god som noen. Om man vil ha ham til nabo, eller være en slik forfatter og/eller være i hans bukser, er en helt annen sak). Det får den enkelte bestemme