søndag, juni 25, 2006

The Life Aquatic with Team Lacktr

For dem som allerede hadde glemt det, her er et bilde tatt fra LACKTR HQ, den onsdagen da månedsvis av regn falt ned i løpet av minutter og byens befolkning ble tatt av strømmen, fløt hjelpeløst nedover gatene med posene sine i hånden, klamrende seg fast til pudler og tykkfalne barn som drev forbi dem på vei ned mot havnen, mens biler og busser sank på parkeringsplassene, dagens nyheter fløt ut i kantene og blandet seg med gårsdagen og adresseskiltene forsvant og alle dukket opp i feil hjem, svømte inn feil dører, inn i feil leiligheter, til feil familier, ble boende der...

Fra hovedkontoret til LACKTR kunne vi se hvordan vannet på minutter steg over vinduene våre og avdekket et mangfold innen marint liv, som vi i vår villeste fantasi ikke hadde regnet med å kunne observere her på Briskeby. Alt fra havhest, torsk, oter og jaguarhai passerte oss på en knapp armlengdes avstand. we kid you not!

omtrent sånn var det.


(Bilde tatt i løpet av de første sekundene, før vannstanden steg dramatisk og vi ble nødt til å skalke lukene. Vannet er nå så godt som borte, men de aller fleste her på LACKTR har valgt å beholde vadebuksene på, siden det i grunn så ganske stilig ut. så dermed, shame on you som sa at innkjøp av 200stk vadebukser fra en omreisende estisk selger var penger kastet ut av vinduet!)