tirsdag, august 29, 2006

LACKTR får presang

I forbindelse med det forestående ni måneders jubiléet for prosjektet LACKTR PRPGND HQ ONLINE, bestemte vi oss for å unne oss selv en påskjønnelse. Alle ansatte ble informert om dette og bedt om å komme med forslag til en oppmuntrende anskaffelse som ville kunne bringe oss glede i det videre arbeidet. De ansattes forslag ble lagt i en forslagskasse ved hovedinngangen og siden gjennomgått av ledelsen. Ved gjennomgang av ønskene, var det, ikke overraskende nok, mer eller mindre et enstemmig ønske om å skaffe oss en indianer som kunne bringe visdom og gamle ordtak inn i LACKTR. De sammenleggbare indianerne fra One Little Indian, Inc. i Wisconsin har siden jul vært et yndet samtaleemne her på bruket, så det var ikke med liten glede, forventning og entusiasme at LACKTR i formiddag tok i mot lastebilen fra FedEX som brakte med seg vår kjære indianer.


(Indianerleveranse! (og uøkonomisk utnyttelse av lastebilkapasitet...))

Flere uttrykte beundring og vantro over at en så stor indianer kunne få plass i en så liten eske, mens andre forsøkte å fortelle at det mer eller mindre var hele konseptet bak One Little Indian, mens atter andre igjen foreslo at esken etter all sannsynlighet var større på innsiden.


(Spenning før åpning)

Uansett, indianeren vår er i hus, til forveksling lik indianeren fra Jim Jarmuschs "Dead Man", og derfor gitt navnet Nobody. Han er allerede ferdig montert og har i hele ettermiddag vandret rundt og øst av sin urgamle og fantastiske visdom.


(Slik ser han ut. Akkurat slik. På en prikk.)

For å feire dagen, velger vi å legge ut hans første utsagn: "When the buffalo move west, winter is coming, and lots and lots of stuff will be on sale, even though they are still in fashion."

En god investering, det kan vi alle enes om.

For reklamens skyld, denne kjekke indianeren kan kjøpes via www.wisconsinindians.com for $1295.95. NB! Må fortolles.

One Little Indians er også godkjent og anbefalt av The Native American Society, og finnes i tillegg i utgaver velegnet for skoleklasser. LACKTR, på sin side, valgte "Explicit Indian Deluxe Premium Gold". Det skulle da for faen bare mangle.