mandag, august 14, 2006

LACKTR goes paparazzi (igjen)

Stadig nye bilder av denne Johan Hørsatd (eller hva han heter) ramler inn til oss i LACKTR, og felles for mange av dem er at de viser ham i tvilsomt selskap.

Som f.eks dette bildet:Tatt i skjul i Paris. April 2006. Boulevard St. Michel, utenfor Sorbonne. Hørsatd forsøker å skjule sin identitet bak mørke solbriller og hodeplagg, men til ingen nytte. De samme gjør flere av de andre, men også disse er identifisert. Hørsatd kan sees samtalende med Gunnar Staalesen (aka. Hjernen), foran dem Jo Nesbø (aka Stålneven) og Per Petterson (aka Fikser´n). LACKTR har grunn til å tro at bildet ble tatt under en av lagets utallige rekogniseringsturer i byen, var å rane den største banken i Paris 14. juli, på selveste Bastille-dagen, da alt skulle være stengt. I følge kilder som kjenner de involverte, var planen enkel: "Vi går inn. Vi tar hva vi vil ha. Vi går ut."

Planene ble likevel skrinlagt noen dager etter dette bildet ble tatt, da det ble klart for laget at de alle hadde flybilletter til Norge, og ikke var villige til å anskaffe nye, siden det ville være som å kaste penger ut av vinduet, hvilket måtte sies å være det helt motsatte av den opprinnelige agendaen.