fredag, august 11, 2006

LACKTR goes paparazzi


SKANDALE I LACKTRS INDRE REKKER? SPREKKER IDYLLEN?

LACKTR deltok på onsdagens Kim Hiorthøy-konsert i bakgården på Robinet, og oppdaget ved en tilfeldighet denne Johon Hafstad (eller hva han nå heter) blant publikum. Han var som vanlig ikke interessert i å gi noen som helst kommentar til hvorfor, hvordan, hvem, hva og hvilke, men kilder som LACKTR har snakket med (og som de nå og da stoler på) mener å vite at kvinnen til høyre for författaren (om man ser på bildet, til venstre om man er författaren) er ingen ringere enn Viktoriya Wrcksickztki, kona til vår reisende kollega Pjotr (som i følge rapporter fremdeles befinner seg på Hawaii). Dette skaper naturligvis mye usikkerhet og ikke minst murring, mye murring, ettersom vi alle vet hvilke offer Pjotr og hans beelskede rognebærbusk gjennomgår der ute i felten, og hvordan han savner sin kone, som han tror befinner seg hjemme i Ukraina, og ikke i Oslo sammen med sin semikollega, Johan Hysa (eller hva han heter).

Derfor, en åpen melding til Viktoriya, om du leser dette: Glem ikke Pjotr. Glem bare hva han har gjort.
Og til Johan: Ja, du vet hva vi mener...

LACKTR kan ellers rapportere om at både Hiystad og den litt, men ikke helt identifiserte kvinnen (men så sannsynlig at vi velger å anta at det må være snakk om Viktoriya Wrcksickztki) så ut til å være ekstremt fornøyde med konserten, og at hr Hiorthøy, som vanlig, gjorde en vakker jobb.

Vi har også fått inn meldinger om at disse to har blitt observert på henholdsvis Motorpsycho- og Morrisey-konserten på Øya i går. Det har ikke lykkes LACKTR i å bekrefte/avkrefte dette.

Det har heller ikke lykkes oss å få kontakt med verken Pjotr (bungalowen hans har ikke telefon, kun kabel-teve) eller Heather Dixie, som, uh, tidligere i år hadde en "run in" (i mangel av et bedre uttrykk) med Pjotr.

Vi kommer tilbake med mer så fort vi vet mer.