torsdag, mai 24, 2007

LACKTR informerer: Ny bok


(fra LACKTRS utkast til promomateriell for bok4)

LACKTR mottok i dag en teleks fra denne Johan Harmitzvah (eller hva han nå heter):

"Arbeidet med bok 4 nærmer seg en avslutning. Det skumler seg til denne gangen. Den er foreløpig litt for lang. Derfor, frem med saksene. Etter planen skal det hele være ferdig fikset og mikset i slutten av juni. Utgivelse er satt til oktober. Boken vil samtidig også utkomme som lydbok.

Jeg er glad for å kunne si at The LACKTR PRPGNDA COMMUNITY har fått oppdraget med å lage omslaget / bokutstyret. Seb Jarnot er også med på laget denne gang. Veldig fornøyd med de foreløpige utkastene.

alt godt
johan"


I følge våre kilder oppholdt Harmizvah seg også nylig et drøyt døgn i Stockholm og omegn. Vi har blitt fortalt at han bedrev omfattende fotografering, dog av alt annet enn severdighetene. Det er grunn til å tro at det har sammenheng med den nye boken. (Det vil si, dette er helt latterlig, selvsagt var det det. Vi vet det. Fordi vi var med ham dit. Fordi vi har kontakt med ham daglig. Fordi vi jobber sammen med ham. Fordi vi lager alt materiellet han ber om og dermed vet vi alt om alt. Men hvem kan bli beskyldt for å forsøke å skape litt spenning i disse dager? Ingen! Blablablablabla. LACKTR kommer tilbake med mer når vi vil / gidder.)