mandag, juni 18, 2007

Bekkerock 07

LACKTR bringer i dag den rene bilde-bonanzaen fra Bekkerock-festivalen 07, hvor Schtraf var headlinere. På tross av en stadig sterkere rykteflom fram mot konserten, ble det likevel ikke et gjenhør med opuset "Erotischen Demokrat" denne gang. I følge bandet selv var det fordi de nekter å spille låter som ikke har blitt "akkurat slik de skal være". Vi håper likevel på et snarlig gjenhør med denne fanfavoritten, og de nye ryktene sier nå at låten kan bli å finne på albumet som planlegges utgitt i løpet av høsten. Men likevel, oppmøte og stemning på festivalen var upåklagelig, og de andre bandene holdt Schtrafs nivå og fungerte som god oppvarming. Vi utstyrte trommeslager Bruno Schmetterling og vår mann Janosz Mjonuska med hvert sitt kamera for å dokumentere det hele:


(Ankomst)


(Soundcheck: Schtraf vurderer konkurransen fra Le Look plus Le Cool)
(Out of Context)


(Chris slapper av til lydprøver med andre artister)


(Den økte sikkerheten, et av Schtrafs ufravikelige konsertkrav, som følge av tidligere episoder, gjør det mulig for Hans Tief å konsentrere seg om seg og sitt mens fans trasker hvileløst frem og tilbake utenfor barrikadene / sperretapen)


(Hun leter etter et hull i sperringen. Hun ser en åpning mellom trærne. Hun vet at hun ville ha kommet gjennom der for tyve år siden. Men nå? Nei. Ikke nå lenger. )


(Le Look plus Le Cool)


(Dieter Müller og Chris Spiegel gjør seg klare til å reise kjerringa)


(Fra konserten)
(Andrej Larsja Avelinus, den tjekkiske filosofen og Schtraf-tilhengeren som for tiden arbeider med doktogradsavhandlingen i komparativ tekstforståelse, basert på en sammenligning av Spiegels tekster og Dantes Divina Commedia)


(Dieter holder tellingen)


(Bruno Schmtetterling tenker på helt andre ting)


(Schtrafs posterboy, Emil, sender band den rette oppmuntring)


(the afterparty. Chris Spiegel fremfører en rørende versjon av klassikeren "In the jungle" sammen med blant annet maleren Klyvé, en av Schtrafs viktige inspirasjonskilder)