torsdag, november 27, 2008

LACKTR reklamerer


Deler av LACKTR var i går på Det Norske Teater og så gjennomgangen av skuespillet Krasnoyarsk: Dagdraumnasjonen, som er en bearbeidet utgave av denne Johan H#$%&/stads skuespill Krasnoyarsk.

Til tross for at KHiO med sin administrerende inkompetanse (eller hva i H de holdt på med der borte!) lenge holdt på å sende hele prosjektet lukt i grøfta, har i alle fall avgangsstudent Monica Nestvold (scenografi) og regissør Miriam prestøy Lie, sammen med ensemblet av skuespillere fra Det Norske, dansere, band og resten av produksjonen, vist det motsatte, altså grenseløs kompetanse og laget en forestilling som rett og slett er jævlig bra. Rett og slett. Det var en utrolig fin opplevelse å se denne teksten/disse tekstene fremført og se hvordan monologbasert teater kan få sving på seg hvis det bare legges i de riktige hender.

I ren, uforfalsket entusiasme, og uten å spørre noen som helst om lov, legger vi ved bilder fra prøvene, funnet her og der. Siden vi ikke vet hvem som har tatt dem ber vi om at de ikke spres videre.

Krasnoyarsk: Dagdraumnasjonen har premiere 4. des og spilles bare til 20.des, så her er det bare å få på skoa. Billetter på:

Dette stedet

Originalutgaven av Krasnoyarsk kan leses i boka Bsider av H#$%&/stad.


(LACKTRS plakat til Krasnoyarsk)