torsdag, januar 22, 2009

LACKTR formidlerHUSKONSERT FOR GAZA
Nationaltheatrets ansatte har tatt initiativ til en forestilling til støtte for befolkningen i Gaza. 90 artister i kø på Hovedscenen: 34 skuespillere, 20 musikere 36 sangere og en sirkusartist!

I tillegg til alle skuespillere som har meldt seg, nevner vi i fleng: Petter Baarli, Runar Kula Johannesen, Aage Kvalbein, Espen Leite, Lars Lillo-Stenberg, Per Christian Revholt, Petter Pogo, Ivar Anton Waagaard, Krin Maren Haglund, Norsk Skuespillerforbunds kor, samt koret fra Calixto Bieitos Brand.

HUSKONSERT FOR GAZA
Tid: Søndag 25. januar klokken 19.00
Sted: Hovedscenen
Billettpris: 200,-
Inntektene går uavkortet til Norsk Folkehjelps prosjekter i Gaza.

Støtter sivilbefokningen i Gaza nå
Etter våpenhvilen er humanitære organisasjoner nå i gang med gjenoppbyggingen i Gaza. Ved å støtte Norsk Folkjehjelp vet vi at midlene går direkte til disse prosjektene:

- Støtte til traumatiserte barn, husgeråd og reparasjoner.
- Rehabilitering innen jordbrukssektoren, fiskeri og utdanning.
- Vurdering av innsats for rydding av eksplosiver.

Initiativtaker og dramaturg, Hege Randi Tørressen, koordinerer for øyeblikket de overveldende mange programforslagene som har kommet fra ensemblet. Husdramatiker Johan Harstad skriver prolog og epilog, og teatersjef Hanne Tømta syr sammen de ulike innslagene under prøvene, som vil foregår søndag fra 11.00 til forestillingens start klokken 19.00.

Dersom du ikke har mulighet for å delta på søndagens Huskonsert på Nationaltheatret, men ønsker å gi et bidrag til Norsk Folkehjelp kan følgende kontonummer benyttes: 5010.07. 24682. Husk å merke betalingen med ”Gaza”.