torsdag, desember 01, 2011

Shout-out --> Lars Vaular

Og mens vi på sett og vis er innenfor temaet, Johan Hasjda benytter anledningen til å takke Lars Vaular for det overleveringen av det litterære hjørnesteinsverket Sorte Slyngel som for tiden leses med overraskende entusiasme. Johan uttaler at det er mer enn sannsynlig at hans neste roman vil inneholde spor av denne boken. I tillegg til nøtter og melkeprodukter.

Sorte Slyngel er en ... grafisk roman av Walt Disney, med handling lagt til Danmark, et Danmark som er langt nifsere enn det man skulle tro, som nå har medført en viss nervøsitet knyttet til tanken på framtidige reiser til København, et sted det helt klart er noe alvorlig galt med, i det minste mtp størrelsen og fargen på innbyggernes ører.

Sorte Slyngel er et kriminelt geni som gør livet svært for Mickey Mouse, Fedtmule, Politimester Striks og Herlock Shomes. Han arbejder ofte sammen med andre skurke som Bjørnebanden, Fritz Farlig og Pusling og fra tid til anden bliver han assisteret af the Mysterious Mr. X. Han har også en masse sammenstød med Supermule og hans sidekick Supergilbert.