søndag, juni 09, 2013

LACKTR leker med andre

LACKTR gjør fra tid til annen ting for andre enn seg selv. Uselvisk. Her er 1stk praktisk bærenett laget for Cappelen Damm i forbindelse med feiring av Lars Saabye Christensens 60-årsdag. Og hvor får man tak i disse? Tja, det er vi ikke helt sikre på, men ryktene sier at det blir gitt bort eller solgt på dertil egnete steder.
LACKTR har også laget omslaget til Cappelen Damms pocketutgave av den store William T. Vollmanns roman Riflene.


Og her er bokomslaget LACKTR laget til vår mann Johan B. Mjønes' tredje roman, Fortellingen om syv bål, som utkom til fine anmeldelser på Aschehoug tidligere i år:
Mer info om romanen kan leses HER.

For den som skulle ha interesse av slikt, den spesielle overflatestrukturen i omslaget ble laget ved at forsidefotografiet ble printet ut i diverse størrelser ved hjelp av en s/hv laserprinter, skannet inn og skrevet ut på ny, lett mishandlet med en blanding av gaffateip og konsentrert kjærlighetskannet, og til slutt skannet inn nok en gang.  

I et sjeldent tilfelle av kortfremvisning, kan vi også lette på skjørtet og vise noen av skissene som det ikke ble noe av – noen av dem med potensiale, andre … uten denslags. Og sist, men ikke minst viser vi et mislykket innskanningsarbeid som nesten endte opp med å bli omslagsforslag.